Skip to content

Mitä ovat Loihde Advancen työsuhde-edut?

Loihde_some (53)


Tässä ovat työsuhde-etusi, ole hyvä!

Tervetuloa Loihde Advanceen, työyhteisöön, jossa työntekijöiltä itseltään on kysytty, millaisia työsuhde-etuja he arvostavat. Tämä kooste auttaa sinua saamaan selkeän kokonaiskuvan Loihde Advancella palkan lisäksi saatavista etuuksista.

 

Prioriteettina terveys ja hyvinvointi

Loihde Advancen työntekijät arvostavat erityisesti terveyttä ja hyvinvointia tukevia työsuhde-etuuksia. Jokaisen työntekijän käytettävissä on kattava työterveyshuolto, joka mahdollistaa säännölliset terveystarkastukset, pääsyn erikoislääkäreille ja nopean avun tarpeen tullessa. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset mielen hyvinvoinnin palvelut.

Työntekijämme ovat myös kattavan työkykyvakuutuksen piirissä, mikä tuo mielenrauhaa yllättäviin tilanteisiin. Sairaan lapsen hoitopalvelu puolestaan mahdollistaa sen, että voit lapsen sairastuessa itse valita, jäätkö hoitamaan lasta kotiin vai haluatko työskennellä huoletta hoitopalvelun ammattilaisten hoitaessa lasta kotonanne.

 

Eduilla energiaa arkeen

Haluatko lisää virtaa arkeesi? Panostamme työntekijöidemme arjen energisointiin siten, että käytössä olevan liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun arvo on 1000 euroa vuodessa. Lounasetu puolestaan tekee jokapäiväisistä lounashetkistä vaivattomia. Ja jos haluat liikkua ympäristöystävällisesti, työsuhdepolkupyöräetu on käytettävissäsi.

 

Työn sujuminen varmistetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan

Koska asiantuntijamme työskentelevät niin kotoaan kuin toimistolla tai asiakkaan tiloissakin, haluamme pitää huolta siitä, että työvälineet toimivat kaikkialla. Puhelinedun ja työkoneen lisäksi kustannamme verkkoyhteyden kotiisi.

Palkkaa ja etuuksia summatessa kannattaa huomioida, että tarjoamme myös erilaisia mahdollisuuksia lisäansioihin. Bonukset ja liidipalkkiot ovat merkittävä osa palkitsemisjärjestelmäämme.

Kiinnostaisiko sinua kuulla, millaisia uramahdollisuuksia tarjoamme? Ota yhteyttä!