Skip to content

C More -palvelun uudistaminen ja jatkuva kehitys

Nykyisin Telian omistaman MTV:n C More -palvelu uusittiin vuonna 2016 kilpailemaan sekä kansainvälisiä jättejä, että kotimaisia suoratoistopalveluja vastaan. Haasteena oli luoda täysin uusi digitaalinen kuluttajapalvelu, joka vastaa asiakkaiden jatkuvasti muuttuvia tarpeita.

”Digitaalisen liiketoiminnan kasvattaminen on meillä voimakkaasti tavoitteena, ja näimme, että kotimaiselle kuluttajarahoitteiselle palvelulle on tilausta”, kertoi MTV:n Business IT Manager Tomas Perovuo muutoksen tavoitteista vuonna 2017.

Loihde Advance oli mukana merkittävässä roolissa tässä uudistuksessa. Loihde Advance vastasi palvelun ratkaisusuunnittelusta sekä ketterän toteutustiimin ohjaamisesta.

MTV C more tiimi

Jatkuvasti kehittyvä digitaalinen palvelu

Uudistuksen jälkeen MTV on jatkanut palvelun jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä Loihde Advancen kanssa. Loihde Advance on suunnitellut palvelun käyttäjäkokemusta ja toiminnallisuuksia, ohjannut teknistä toteutusta ja tarjonnut tiimiin teknisiä huippuosaajia. Suunnittelua on tehty tiiviissä yhteistyössä mm. MTV:n liiketoiminnan ja asiakaspalvelun kanssa ja sitä ohjataan jatkuvasti päivittyvän asiakas- ja käyttäytymisdatan avulla.

Näin palvelua on muun muassa kehitetty:

  • Palveluun on tuotu automaattisesti personoituvia sisältöjä
  • Palveluun on kehitetty uusia tuotteistuksia
  • Ostamisen ja maksamisen prosesseja on kehitetty
  • Käyttäjäkokemusta ja käytettävyyttä on optimoitu.

”Kuten ajan henkeen kuuluu, mobile first ja monikanava-ajattelu on vahvasti läsnä palvelun suunnittelutyössä. Valtaosa katselijoista käyttää suoratoistopalveluita mobiililaitteilla ja älytelevisioilla, joten tietysti se puoli oli tärkeässä roolissa”, UX-suunnittelija Sakke Mustonen Loihde Advancelta kertoo.

”Yhteistyö Loihde Advancen kanssa on sujunut vuosien ajan loistavasti. Heidän asiantuntijansa ovat olleet rautaisia ammattilaisia ja sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiimme!” MTV:n digitaalisten palveluiden johtaja Jyri Kyllönen kuvailee yhteistyötä.

C More kerää kehuja käytettävyydestään ja on noussut Suomen toiseksi suurimmaksi suoratoistopalveluksi*.

”C More on vuosien varrella kasvanut suurimmaksi kotimaiseksi suoratoistopalveluksi ja pitää kakkossijaa heti Netflixin takana. Menestyksen avaimet ovat olleet juuri ne mitä varten palvelu kehitettiin: panostukset kotimaiseen huippusisältöön ja mobile first -käyttäjäkokemukseen”, Kyllönen toteaa.

 

*Telia tiedote 25.11.2021