Skip to content

Ura meillä

Tulevaisuus rakennetaan datalla. Ihminen edellä.

Loihde_advance_hero_10
Loihde_some (8)

Meillä on hyvä olla töissä. Haluamme olla dataohjautuvan liiketoiminnan edelläkävijä. Huolehdimme jokaisen hyvinvoinnista sekä jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.

Loihde Advancella pääset osaksi asiantuntijayhteisöä, joka tekee datasta arvokasta. Elämme datasta ja olemme digitaalisen transformaation pioneereja. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden dataratkaisuja. 

Meidät tunnetaan sillanrakentajina liiketoiminnan ja teknologioiden välissä. Annamme työkalut ja keinot asiakkaasi datalähtöiseen tulevaisuuteen ohjaamiseen. Mahdollistamme näin yhdessä asiakkaamme liiketoiminnan jatkuvuuden.

Oletko Sinä yksi meistä?

Avoimet työpaikat

Kiinnostavan projektityön lisäksi meillä saa mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua monilla eri osa-alueilla, kuten myynnin suunnittelussa, liiketoiminnan kehityksessä, kulttuuritiimissä ja heimotapaamisissa.

Pyry Lamminen, Senior Data Analyst

Pyry Lamminen

Meillä samanhenkisiä ihmisiä tapaa helposti esimerkiksi heimotapaamisissa, joissa pääsemme oppimaan uutta toisiltamme sekä erilaisten afterworkkien ja muun vapaa- ajan tekemisen merkeissä

Susanna Vesamo, Lead Data Scientist

Susanna Vesamo

Miksi Loihde Advance?

tech-stack-2_plan copy

Tiedon jakamisen kulttuuri 

Pöytäsi on katettu kiinnostavilla projekteilla, valveutuneilla asiakkailla sekä kollegoilla, joilta voit oppia joka päivä jotain uutta.

strategy

Meillä et jämähdä 

Sinä ja kollegasi olette se kaikki, mistä asiakkaille tuottamamme arvo kumpuaa. Meillä saat kehittyä ja edetä suuntaan, joka sinulle parhaiten sopii.

e_learning

Ihmiset edellä

Työpanoksesi kilpailukykyisen korvauksen lisäksi haluamme tarjota sinulle kattavan terveydenhoidon, vakuutuksen niin työhön kuin vapaa-aikaan sekä muita hyvinvointia tukevia etuja.

advance_data-connect

Työyhteisö – etänä ja lähellä

Etätyö on ollut meille aina normaalia. Käymme välillä Espoon, Oulun ja Lappeenrannan toimistoilla muistelemassa, miltä työkaveri näyttää Teamsin ulkopuolella.

Näihin asioihin me uskomme

Luottamus mahdollistaa vapauden.

 
Meillä luottamusta ei tarvitse ansaita ja uskomme, että jokainen meistä pyrkii tekemään lähtökohtaisesti oikein. Luotamme siihen, että tekijämme on asiantuntija päättämään omasta työstään ja tietää, mikä on parhaaksi meille ja asiakkaalle. 

Rohkeus tehdä asioita.

Rohkeus muuttaa maailmaa, ja meillä jokaista kannustetaan kokeilemaan ja olemaan uteliaita. Uskallamme ottaa kantaa ja ehdottaa uusia parempia tapoja tehdä asioita. Ryhdymme toimeen epäonnistumisia pelkäämättä tietäen, että taustalla on koko organisaation tuki.

Yhdessä olemme enemmän.

Yhdessä voimme tehdä enemmän, paremmin ja luoden suuremman vaikutuksen. Parhaat ideat kehittyvät yhdessä yli rajojen, erilaisten ihmisten aikaansaannoksena, ja voimme kaikki oppia toisiltamme jotain. 

Reilua tasapuolisuutta.

Arvostamme avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja reilua yhteispeliä. Olemme kaikki yhdenvertaisia ja kohtelemme toisiamme arvostavasti. 

Kasvua moneen suuntaan.

Teemme pitkäjänteisesti ja vastuullisesti asioita, joilla mahdollistamme kasvun ihmisillemme, asiakkaillemme sekä koko yhtiölle ja kestävälle yhteiskunnalle.

Loihde Advance työpaikaksesi?

Kokenut osaajayhteisö

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kilpailukykyä lisääviä ratkaisuja, joihin pystymme kanavoimaan omat intohimomme.

Oppiva organisaatio

Missä tahansa positiossa oletkin, meillä on oppiva organisaatio. Pääset mukaan mm. heimotoimintaamme, jossa kehitytään yhdessä kollegoiden kanssa.

Uramahdollisuudet

Toimiminen osana Loihdetta takaa sinulle mahdollisuuksia etsiä haasteita joko meidän yrityksessämme tai muissa Loihteen sisäryrityksissämme siirtymällä halutessasi ns. vanhana työntekijänä uusiin haasteisiin.

Henkilöstöedut

Haluamme tarjota tämän päivän osaajille modernin paketin henkilöstöetuja.

Olemme osa suurempaa

Kuulumme Loihde Oyj:hin, joka on listattu Nasdaq First North -listalla. Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden kumppani yritysturvallisuudessa ja digitaalisessa kehittämisessä. Loihteen liikevaihto vuonna 2021 oli 108M € ja loihdelaisia on yhteensä lähes 900.

Ota yhteyttä