Skip to content

Ura meillä

Olemme älykkäiden digitaalisten palveluiden ja dataohjautuvan liiketoiminnan edelläkävijöitä.

Loihde_advance_hero_10
Loihde_some (66)

Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden älykkäitä digiratkaisuja asiakkaan aito etu ajurina. Mahdollistamme näin yhdessä asiakkaamme liiketoiminnan jatkuvuuden.

Meillä on hyvä olla töissä. Panostamme ihmistemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Meillä olet osa asiantuntijayhteisöä, jossa on vahva yhdessä tekemisen meininki ja tiedon jakamisen kulttuuri.

Meillä samanhenkisiä ihmisiä tapaa helposti esimerkiksi heimotapaamisissa, joissa pääsemme oppimaan uutta toisiltamme sekä erilaisten afterworkkien ja muun vapaa- ajan tekemisen merkeissä

Susanna Vesamo, Lead Data Scientist

Susanna Vesamo

Lupaamme sinulle

Ihmiset edellä

voit olla oma, ainutlaatuinen itsesi ja elämä menee edelle.  Tuemme sinua joustavasti eri elämäntilanteissa. Suhtaudumme positiivisen uteliaasti uusiin asioihin ja lähdemme rohkeasti ratkomaan uusia haasteita.  


Mielenkiintoiset projektit

pääset luomaan laadukkaita ja merkityksellisiä tulevaisuuden digiratkaisuja. Ainutlaatuinen tarjooma ja organisaatiorakenne mahdollistaa monipuolisen tekemisen yli rajojen. 

Vahva asiantuntijayhteisö

toimimme rehdisti ja voimme luottaa toinen toisiimme. Olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme ja yhteisöstämme.  Meillä on vahva tiedon jakamisen ja kehittymisen kulttuuri, jonka takaavat pitkälle mietityt kehityspolut, moniulotteiset projektit  sekä vapaamuotoisempi heimotoimintamme.

Meillä työsuhde on Kasvusuhde

Kasvusuhde ei ole vain sanapari – se on lupaus. Se on sitoutumisemme varmistaa, että sinulla on resurssit, mahdollisuudet ja tuki tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi ja oman potentiaalisi saavuttamiseksi. Lue lisää.

Kasvusuhteeseen liittyvät koko henkilöstöllemme yhdessä päättämämme työsuhde-edut:


 1. Hyvät työterveyspalvelut ja kattava erikoislääkäritasoinen työkykyvakuutus.

 2. Monipuoliset mielen hyvinvoinnin palvelut

 3. Sairaan lapsen hoitajapalvelu

 4. 1000€:n vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu

 5. Lounasetu

 6. Työsuhdepolkupyöräetu 

  7. Puhelin ja netti kotiin

 8. Mahdollisuudet lisäansaintaan, bonukset; liidi- ja rekrypalkkio

Ota yhteyttä