Skip to content

Q&A: Miksi juuri nämä yhtiöt ovat osa Loihdetta ja miten niiden palvelut nivoutuvat yhteen?

Loihde_some (59) (1)

Loihde-kokonaisuuteen kuuluvat Loihde Advance, Loihde Factor, Loihde Cloudon ja Loihde Trust

Loihde Advancella tuemme asiakkaidemme kasvua yhdistämällä laadukkaan datan, tavoitteita tukevan teknologian, tehokkaat prosessit, sekä asiakasyritystemme muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Loihde Factor suunnittelee ja toteuttaa ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin erikoistunut asiantuntijayritys, ja Loihde Trust  tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja.

Loihde-kokonaisuutta luotaessa on ajateltu erityisesti tarjoomaa ja pyritty ottamaan mukaan yhtiöitä, joiden osaamiset täydentävät ja tukevat toisiaan. Kokonaisuutta on kehitetty eteenpäin sillä ajatuksella, että meistä tulee yhteisvoimin asiakkaillemme paras kumppani. Loihde-perheen uusin jäsen Loihde Cloudon esimerkiksi tuo kokonaisuuteen lisää osaamista pilviteknologiasta, joka on kaikkien muiden ratkaisujemme selkäranka.

Kokonaisia ratkaisuja ja yhdessä oppimista

Haluamme luoda kokonaisia end-to-end-ratkaisuja, eli auttaa asiakkaitamme tuotteen tai palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta aina ylläpitoon asti. Näin voimme yksittäisten käsiparien myymisen sijaan keskittyä enemmän kokonaistoimitusprojekteihin ja tarjota asiakkaalle kokonaisia tiimejä. Tämä antaa myös työntekijöillemme laajempia mahdollisuuksia kehittää osaamistaan – vaikkapa siirtyä kehittäjästä projektipäällikön hommiin tai eri toimialan asiakkuuksiin. 

Suurempi yhteisö tuo myös turvaa ja voimaa muuttaa maailmaa. Yhdessä pystymme luomaan sellaisia ratkaisuja, jotka tekevät työstämme merkityksellistä – esimerkiksi parantamaan sekä omien työntekijöidemme että muiden ihmisten elämää. Yhteisvoimin luovimme myös muuttuvan maailman myllerryksissä sujuvammin ja pysymme alamme aallonharjalla oppimalla toisiltamme. 

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää palveluistamme ja vieraile myös Loihteen verkkosivuilla!