Skip to content

Digitaalisten palveluiden muotoilu

Muotoilemme edistyksellisiä palveluita ja autamme maailman johtavia yrityksiä kiihdyttämään liiketoimintaansa modernin palvelumutoilun avulla.

Loihde_advance_hero_08
Loihde_some (70)

Modernit älykkäät digitaaliset palvelut mullistavat asiakaskokemuksen tarjoten kohdennettuja ja personoituja ratkaisuja yli kanavien – helpottaen asiakkaiden ja organisaatioiden arkea. Teknologia yksin ei ratkaise liiketoiminnan haasteita, jos sitä ei valjasteta oikein oikeaan tarpeeseen, syvällisellä loppukäyttäjäymmärryksellä.

Modernit älykkäät tekoälyratkaisut muuttavat palvelun luonnetta, ja niiden haltuunotto oikein vaatii ymmärrystä käyttäjän tarpeista ja odotuksista, ja siitä kuinka ne muuttuvat esimerkiksi keskustelullisten käyttöliittymien tai kohdentamisen myötä. Yritysten tulisi panostaa ihmisläheisiin digitaalisiin palveluihin, jotka ymmärtävät käyttäjien tarpeita ja tarjoavat relevanttia vuorovaikutusta.

Onnistuminen edellyttää digipalvelun käyttäjäkeskeistä muotoilua, jossa ymmärretään liiketoimintaa, dataa, kehittämisen malleja ja modernia teknologiaa, palvelun käyttäjäymmärrys keskiössä.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin jutellaan lisää.

Miksi Loihde Advance?

tech-stack-2_tech-stack-2

Digitaalisen liiketoiminnan ratkaisujen suunnittelussa keskitymme erityisesti datan-, sisällönhallinnan ja teknologioiden asettamiin reunaehtoihin – ja myös modernien älykkäään AI teknologian mahdollisuuksiin liiketoiminnan kiihdyttäjänä.

tech-stack-2_plan copy

Meille käyttäjälähtöinen suunnittelu tarkoittaa sitä, että palvelujen suunnittelu ja päätöksenteko tehdään dataan perustuvan käyttäjäymmärryksen pohjalta huomioiden samalla toteutuksen realiteetit. Yhdistämme analytiikan ja business datan syvään loppukäyttäjäymmärrykseemme tehokkaaksi ohjaavaksi funktioksi

advance_data-connect

Design ei ole oma irrallinen funktionsa kehitysorganisaatiossa, vaan palvelun muotoilijoiden tulee ymmärtää kehitysorganisaation ketterän kehityksen malleja, ja tukea kehitystyötä, meillä on kokemusta loppukäyttäjäkeskeisyyden tuomisesta porfoliosta tiimitasolle saumattomana kokonaisuutena suurten monikansallisten ja monikanavaisten ketterien kehitysorganisaatioiden osaksi

Kuinka voimme auttaa?

Loihteen digitaalisten palveluiden muotoilijoilla on laajaa hybiridiosaamista ymmärtää tekemisen reunaehdot ja realiteetit.

 Liiketoiminta- ja käyttäjäkokemusmuotoilumme täydentyy holistisella ratkaisumuotoilufilosofiallamme.

 Tuomme projektiin mielellämme laajan osaamisemme luomaan kanssasi skaalautuvia ja tarpeensa täyttäviä ratkaisuja – design, operatiiviset mallit ja arkkitehtuuri yhdessä. Suunnittelemme tarvittaessa palvelu- ja käyttöliittymämuotoilun tueksi organisaatiollesi toimintamallit, joiden avulla varmistetaan sekä palvelun tuottaman arvon optimointi että digitaalisten palvelujen tehokas toteutus.

Loihde_some (31)

Mitä teemme digitaalisten palveluiden muotoilun parissa?

Tuote ja palvelustrategiat  ja brändiuudistukset

Holistinen palvelumuotoilu

Älykkäiden digitaalisten palveluiden muotoilu

Analytiikan ja tutkimustiedon hyödyntäminen palvelun ohjaamisessa

Holistinen ratkaisu ja käyttöliittymämuotoilu

Miten digitaalisten palveluiden muotoilua hyödynnetään?

Mitä tehdään?

  • Laaja kokemuksemme sekä käytännönläheinen ja osallistava tekemisen filosofiamme auttaa liimaamaan kehityorganisaatiota yhteen motivoituneeksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi joka tähtää parempaan asiakaskokemukseen ja kiihdyttää liiketoiminnan tehokkuutta, hyödyntäen tekoälyn mahdollisuudet ja välttäen sudenkuopat

  • Hybridiosaamisemme auttaa hahmottamaan ideat kehitettäviksi kokonaisuuksiksi, sillaten visiota päivittäiseen tekemiseen

Mitä arvoa tuotetaan? 

  • Loppukäyttäjän tarpeiden validointi ja arvontuoton verifiointi jatkuvana sisäänrakennettuna toimintatapana  kehitysorganisaatiolle on kriittinen osa digitaalisen liiketoiminnan jatkuvuutta.

  • Tarjoamamme hybridiosaaminen auttaa saavuttamaan digitaalisen palvelun tavoitteet myös loppukäyttäjän näkökulmasta paremmalla osumaprosentilla.

Ota yhteyttä