Skip to content

Strategia- ja konsepti­muotoilu

Luodaan toimintakykyinen digitaalinen kasvustrategia, jonka keskiössä ovat asiakkaat, voimavarana tekoäly.

Loihde_advance_hero_02
Loihde_some (65)

Digitaalisen palvelun tulisi vastata käyttäjien tarpeisiin ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Älykäs digitalisaatio ja tekoäly voivat mullistaa markkinat ja asiakaskokemuksen, edellyttäen koko organisaation sitoutumista, vaatien koko palvelun olemuksen uudistumista ja kokonaisvaltaista strategiaa.

Oikein muodostettu palvelustrategia on kokonaisuus joka huomioi asiakkaan tarpeet ja liiketoiminnan tarpeisiin sekä sisältää kokonaiskuvan kyvykkyyksien kehittämisen ja älykkäiden ratkaisujen kehitysroadmappeihin.

Tekoäly vaatii organisaation laajuista yhteistyötä ja kulttuurimuutosta. Se muuttaa työskentelytapoja ja asiakasodotuksia kokonaisvaltaisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme, niin jutellaan lisää.

Miksi Loihde Advance?

tech-stack-2_tech-stack-2

 

Digitaalisen palvelun konsepti on meille enemmän kuin pelkkä käyttöliittymäsuunnittelu tai liiketoimintamalli. Yhdistämme teknistä näkemystä ja käytännönläheistä kokemustamme monikansallisista ja monikanavaisista hankkeista liiketoimintaymmärrykseemme ja loppukäyttäjäkeskeiseen ajatteluumme isoissa ja monimutkaisissa kokonaisuuksissa, varmistaen onnistumisen ja toteutettavuuden.

tech-stack-2_plan copy

 


Tuomme loppukäyttäjäkeskeisyyden teknologiavalintoihin.

Tuomme tehokkuuden sekä automatisoinnin operatiivisiin malleihin.

advance_data-connect

 

Käytännönläheinen, osallistava ja näkemyksellinen konseptointipalvelumme osaa yhdistää eri teknologian, sisällön ja datan realiteetit loppukäyttäjäkeskeiseen liiketoimintakehitykseen, unohtamatta palvelun ylläpitoa, hallintaa ja jatkuvaa kehitystä. Olemme erikoistuneet isojen ja monimutkaisten, monikanavaisten palveluiden kehitykseen

Kuinka voimme auttaa?

Tuomme projektiin mielellämme laajan osaamisemme luomaan kanssasi skaalautuvia ja tarpeensa täyttäviä ratkaisuja – design, operatiiviset mallit ja arkkitehtuuri yhdessä. Suunnittelemme tarvittaessa palvelu- ja käyttöliittymämuotoilun tueksi organisaatiollesi toimintamallit, joiden avulla varmistetaan sekä palvelun tuottaman arvon optimointi että digitaalisten palvelujen tehokas toteutus.

Ainutlaatuinen ymmärryksemme mm. digitaalisen markkinoinnin automointiratkaisuista, AI pohjaisista keskustelullisista UI ratkaisuista ja monikanavaisen sisällönhallinnan ymmärtyksestämme ja designin ja digitaalisten kyvykkyyksien hybridiosaamisemme tuo ennennäkemätöntä liiketoimintahyötyä.

Loihde_some (11)

Mitä teemme strategia- ja konseptimuotoilun parissa?


Palvelun visio ja tulevaisuus


Kokonaisvaltainen palvelukonseptointi


Älykkäät digitaaliset AI ratkaisut


Prosessien automatisointi, operatiiviten mallien optimointi


Palvelusuunnittelu, sisältöstrategiat, palvelustrategiat, luovat tuotestrategiat

 


Analytiikan ja tutkimustiedon hyödyntäminen palvelun ohjaamisessa

 

Miten strategia- ja konseptimuotoilua hyödynnetään?

Mitä tehdään?

  • Kokemuksellinen, näkemyksellinen ja luottamuksellinen kumppani digitaalisten palveluiden kehityshankkeisiin, säästämme asiakkaidemme aikaa säätämiseltä liiketoiminnan kehitykseen.

  • Strategia ja konseptimuotoilumme tukena meillä on myös näkemys erilaisten teknologiakyvykkyksien selventämisestä ja ymmärryksestä.

  • Ratkaisukeskeinen tekemisemme varmistaa eri organisaatioiden saumattoman yhteistyön ja digitaalisen kehittämisen onnistumisen, kun operatiivisten käyttäjien muuttuvat työnkuvat otetaan ajoissa huomioon.

Mitä arvoa tuotetaan? 

  • Liiketoiminnan kasvua ja tehokkuutta kasvattavia strategista näkemystä ja sen tehokasta toimeenpanoa.

  • Loppukäyttäjäymmärryksen ja teknisen näkemyksemme kautta selkeät kehitysroadmapit

  • Liiketoimintakeskeisten operatiivisten mallien kautta tehokkaampi organisaatio.


Ota yhteyttä